CEVİZLİ BURMA TEPSİ
CEVİZLİ BURMA TEPSİ

CEVİZLİ BURMA TEPSİ

5.0
السعر : $28.99(متضمن للضريبة)

Tepsi siparişleriniz bir sonraki gün teslim edilir.
İnternet sitesinde ki tepsiler şubelerde mevcut değildir. Size özel üretimde üretilir.
Bir gün sonra size yakın şubeden kurye aracılığıyla teslim edilir.
İndirim yoğunluğu dönemlerinde siparişleriniz bir sonraki güne kalabilir.
Türkiye'nin diğer tüm şehirlerinden verilen kargo siparişleriniz de Ürünlerimizin size taze ulaşması için sadece Pazartesi, Salı, Çarşamba, Perşembe
günleri gönderim yapılmaktadır.

ADET

Artır Azalt

      

Cevizli Burma Baklava Hakkında

Cevizli Burma Baklava Hacı Hasan Oğulları imzasını taşıyan cevizli burma baklava incecik yufka yaprakları ve kaymaklı ceviz içi ile yiyenlerin vazgeçemeyeceği muhteşem bir tatlıdır. Cevizli burma baklavanın kökeni çok eskilere dayanmaktadır. Osmanlı Saray mutfaklarında görülen cevizli burma baklava geleneksel lezzeti ile damakları şenlendirmektedir. Eski zamanların tatlı kültürünü kendi mahareti ile birleştiren Hacı Hasan Oğulları bu şerbetli tatlıyı en güzel ve lezzetli haliyle müşterilerine sunmaktadır. Cevizli burma baklava geleneksel baklavanın orijinal lezzetini taşımakla birlikte şekil itibarıyla bilinen baklavadan ayrılır. Baklava yapraklarının ince oklava ile pile şekli verilmesi sonucu oluşan bu lezzet her zaman keyifle tüketilebilir. Şerbetli tatlı severlerin tam aradığı bir lezzet olan burma baklava şerbet dengesi, çıtırlığı ve ağızda eriyen taze cevizi ile damaklarda harika bir tat bırakır. Burma baklavayı kendi el çabukluğu ve tecrübesi ile hazırlayan ustalarımız tam bir profesyonel baklava lezzeti ortaya koymaktadır.

Cevizli Burma Baklava Nasıl Hazırlanır?

Cevizli burma baklavayı tam olarak reçetede yazan malzemeleri ve püf noktalarını esas olarak hazırlamak gerçek baklava lezzeti ile buluşturur. Cevizli burma baklava yapılışı hem meşakkatlidir hem de tecrübeli bir ustanın elinden çıkması gerekir. Hacı Hasan Oğulları farkıyla çırak usta ilişkisi içinde kazanılan tecrübeye dayanarak ustalarımız tam ağızda eriyen cevizli burma baklava tatlısı hazırlamaktadır. Baklavanın hazırlanma sürecinde dikkat edilmesi gereken hususlardan biri genel olarak ince bir yufkadır. Hem tepsi baklavasında hem de burma baklavada ilk aranılan ölçüt incecik ve bakıldığında arkası görünen yufka yaprağıdır. İnce yufkalar ceviz içi ile doldurulur ve büzüştürülerek burma formunu alır. Ardından baklavanın çıtırlığını kaybetmemesi için ılık şerbet dökerek servise hazırlanır.

Cevizli Burma Baklava Dilim Adetleri

Dışı çıtır çıtır iç kısmı yumuşacık ve ceviz kaplı cevizli burma dilim adetleri kilogramına, el kesim ve şerbet yoğunluğuna göre farklılık gösterir. Ustalarımız el emeği ve ustalığı ile açılan baklavaların dilim adetleri şu şekildedir:

        1.3 KG : (46-48 ADET)
        2.6 KG : (95-96 ADET)

Sizin İçin Seçtiklerimiz
cultureSettings.RegionId: 0 cultureSettings.LanguageCode: AR